Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna bortsprungna barn

Var försiktiga bortsprungna barn, detta
är inte er värld, ni äger inte stegen som
ni jämnar med marken, ni berör inte
orden ni skriver i natten, ni fångar inte
rösten med vilken ni skriver i öknen,

älska, rasa, förgås
sakna, vissna, förmå

slå er fria, annars så dör ni utan att ha
skapat.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Missbruksbarn
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utmärkt ordflätat !!
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn