Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glasskärvan i min hand Påminner mig om allt vi krossade Innan vi krossade oss, Tillsammans


En Omvänd Nostalgi,

En omvänd nostalgi,
Jag minns allt som inte var
Glasskärvan i min hand
Påminner mig om allt vi krossade
Innan vi krossade oss,
Tillsammans

Kanske var längtan lite för stor
Kanske var avståndet lite för betydande
Jag har kvar dina foton i mitt sängbord
De andas minnen på mig

Jag ser dig som du var
Ett försök att rädda oss
Vi ljög så bra för världen
(Ingen såg dig falla
Ingen kunde hjälpa mig upp)
Förutom oss,

Jag tror att jag kanske,
Börjar glömma detaljerna




Fri vers av sara,
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-05-29 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,