Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk dig när du står och andas ut ett litet litet andetag, ja som ett munbloss när det är full storm. Helt meningslöst. kritik är nyklen till framgång, så hjälp mig gärna ; )


En Vindpust I Fel Riktning,

Alla kan kanske inte byggas upp
av material
som faktiskt håller
i längden

Det är inte lätt
Att hålla din prestige
Med hål i fasaden

Du genomborrar mig

En patetisk poet
som lever
på falska klyschor och nervända ord

Jag tar in vatten
Och ser allt det värdefulla
Flyta iväg
med strömmen

Jag är bara en vindpust
I fel jävla riktning.




Fri vers av sara,
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-12-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,