Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik uppskattas och älskas ; )


Håll Ihop Mig,

Vi skakar sönder
och faller på plats

I tystnaden
I dina armar

Kryper jag närmre
Än jag någonsin vågat

Bara av viljan

Skaka mig igen




Fri vers av sara,
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 17:02



Bookmark and Share


    Camillaa
BEAUTIFUL!


/ C
2006-12-18

  Daniel_78 VIP
lite kritik då,
jag skulle skriva texten ihopsat
som det är nu tycker jag
att första och andra blankraden
gör att dikten blir lite svårläst
sedan skulle jag på vissa ställen
inte antvänt stor bokstav i början
av raderna de känns som
om att de hör ihop med ovanstående
ex
Kryper jag närmre
Än jag någonsin vågat


Vi skakar sönder
och faller på plats
I tystnaden
I dina armar
Kryper jag närmre
Än jag någonsin vågat
Bara av viljan

Skaka mig igen
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

sara,