Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik är nyklen till framgång, Snälla gör en flicka lycklig ; )


Tappad talförmåga,

Var är alla ord
som

Brukade ligga
Mellan

Våra läppar

Och

Spränga bort

Verkligheten

Med dåliga repliker

Och
Hopplösa

Försvars mekanismer


Tystnaden skaver

Som
Sandade

Fogar




Fri vers av sara,
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-09-11 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,