Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik är nycklen till framgång. Gör mig den äran att klaga ; )


Blodfyllda Ögon Och Sönderslagna Barriärer,

Blodfyllda ögon och
Sönderslagna barriärer

Utslitna uttryck och
Upprivna händer


Som kämpar för
Att hålla sig kvar

I något annat.





Fri vers av sara,
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:07



Bookmark and Share


  liten_snopp
Komplicerad med en egen sorts charm. Fick mig att tänka till lite, men kom fram till att den är vacker :)
2006-12-06

  The Stargazer
Jag är inte riktigt säker på vad du vill säga med den här dikten, men du beskriver känslan inlevelsefullt och stämningen slukar en verkligen. Det enda jag skulle "klaga" på är titeln, för det är tråkigt när samma mening kommer direkt i början av dikten också. Att överhuvudtaget ta ett stycke ur en så här kort dikt som titel är inte en bra idé enligt mig. I övrigt var det bra skrivet!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sara,