Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik uppskattas enormt, bara lite trycksvärta kan förgylla dagen ;)


Gravitation ( Flytta mig)

Vissa dagar känns bara uppgivna

Som om världen snurrar
Och ditt huvud försöker snurra ikapp,
En prick i universum
Betyder igenting

(Ingenting alls)

Ibland är det svårt att förstå
Att saker man älskar försvinner
Och att man måste backa för att se det hända
Kommer du tillräckligt nära
Kan vad som helst bli suddigt

Vem försöker jag lura?
En prick i universum
Betyder igenting






Fri vers av sara,
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-11-12 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,