Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik uppskattad grymt mkt ; )


Bortkastad & Bortglömd,

Sönderkyssta
Minnen

Och

Utslitna
Fotografin

En gammal stofil,

Som saknar
Sitt liv.





Fri vers av sara,
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-09-10 16:12



Bookmark and Share


  Freya
Jättecoolt skriven
tycker nästan mest om rubriken. xP

ska det inte vara ett n på fotografi på slutet?
det tycker iaf jag skulle låta bättre.. : )

Men jättefint, och jättebra!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

sara,