Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exprimentet ; )


Tunghäfta,

Patetiska svängningar
Symboliska vändningar


Förälskade främlingar
Med kontrollerade hämningar

Stämningar
Känningar

Absurda förändringar

Som slutar i kaos




Fri vers av sara,
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-11-03 17:48



Bookmark and Share


  karinhafstad
Intelligent poesi, kallas detta. :)
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

sara,