Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psalm nr 18/Ingen Melodi: Tryggare kan ingen vara

Snyggare kan ingen vara,
det går knappast att förklara.
Andra måste acceptera,
hopplöst är att konkurrera.

Styggare kan inget vara
än allt ont som skapar fara.
Detta måste vi bekämpa
för att ångestkänslor dämpa.

Tryggare kan alla vara
men man måste sig försvara.
Ingen kan väl acceptera
att det onda får regera.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-09-25 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I och med att man inte accepterar Jesus Kristus som sin Frälsare och Herre så accepterar man i realiteten att det onda regerar, både i sitt eget liv och i andras.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström