Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Att våga
Och kanske vinna
Att fega
Och låta allt försvinna
Jag vill dra mig undan
För jag orkar inte en gång till
Men samtidigt känner jag
Hur mycket jag verkligen vill

Att ta steget är
Allt annat än lätt
Men samtidigt så
Känns det så rätt
Kanske är jag dum
Som vill våga tro
Kanske är jag naiv
Som tror jag kan få ro

En dag i taget
Ett steg i sänder
Någon gång kanske
Allting vänder
Och blir till min fördel
Så som jag vill
Och kanske kan jag
Någon gång räcka till

Rädslan är en skurk
Som bara förstör
När jag lyssnar på den
Blir jag den som förgör
Men jag ska släppa den
Jag ska ge allt jag har
För i det förflutna
Vill jag ej längre stanna kvar




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-25 19:14



Bookmark and Share


  Moirin
Känner åter igen mig. Att våga betyder inte att det inte känns läskigt. Men rädsla begränsar allt man i livet kan uppleva och erfara.
2017-10-11

  K.S. Sollenhag VIP
Bra!
Denna får en speciell rytm när man läser den högt.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever