Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

 

Känner tacksamhet för livet

för allt det jag har gått igenom

alla svårigheter som jag hittills stött på

alla möjligheter

all kärlek jag ger och får

att få utdelning nu i mitt liv känns som högsta vinsten

vågar knappt tro det men skuffar undan tvivlet

ser in i dina ögon och glömmer alla tvivel och känner mig bara säker

 

vet inte vem jag ska tacka - tackat Gud och hoppas han hörde mig




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-05-29 12:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är mycket varma och fina rader...att känna så är en sann lycka...
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma