Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag lärt mina barn ... Men är övertygad om att det kan vara värt att tänka på även för oss större barn ...


Vet du vad som är det allra bästa ...

... med pussar och kramar?

- Att det finns hur många som helst
att få om man vill ...
- Dessutom är de alldeles gratis
och kostar ingenting att vare sig ge eller få ...

Faktiskt är pussar och kramar 
till och med bättre än lördagsgodis
eftersom man inte får några hål i tänderna av dem

och så kan man ge och få dem alla dagar i veckan ...

 

 

______________________________________

Publicerad tidigare här i maj 2012
men lika aktuell och relevant oavsett 
när i tiden den publiceras igen och igen och igen ...

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP