Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönskans sista vals

Så faller löven,
ett och ett i taget,
singlar ner på marken.
Där ligger de omlott i höstfärgernas palett.
De sjunger grönskans sista vals.




Prosa av Feminaz
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz