Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Fru Haiku


Sammanträffande

Ibland träffar Herr Poet Fru haiku
då ler dom åt varandra
ler åt minnena
och pratar försiktigt om nuet
så där vuxet på nått vis
men dom leker fortfarande
bara på ett annat sätt.

Herr Poet och Fru Haiku
har skaffat andra saker att göra
kanske viktiga och vuxna saker
men dom vet att sagan finns kvar.

Herr Poet och Fru Haiku
sitter på varsit håll
dom är samma fast
ändå så olika.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-05-29 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth