Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en tveksam ekonomisk situation ...

... i mitt liv
får dig att dra dig tillbaka
och bedöma mig
som mindre intressaant
för dig

Då är jag tacksam
för att min ekonomi
är tveksam

Ty då är du
någon som
jag inte vill ha i mitt liv

Och tanken på
att jag under
bättre omständigheter
och oberoende ekonomi
hade kommit att vakna en dag
med dig nära mig tätt bredvid

gör att jag känner
en stilla obehaglig rysning
genomströmma hela mig ...

 

 

___________________________

Publicerad tidigare här i maj 2012
men känslan är konsistent oavsett 
när i tiden den gör sig påmind ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-27 20:07



Bookmark and Share


    Orkiden
Vilken hemsk text...
Kärlek ska ej kosta pengar..den är rikedomen i sig själv och livskraft att leva utan någon att bekosta den...
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP