Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gnutta vemod till kaffet

 

Jag tänker på dig

ibland...

 

minns våra stunder

minns DIG, dina ord

din doft, din längtan 

din ömhet

då du omfamnade mig

och viskade löften 

att din kropp 

alltid skulle beskydda

min, att själen din

alltid skulle hålla min

allra närmast, så nära

tätt intill ditt hjärta

och det kändes så bra

så rätt, så riktigt

att jag aldrig tvekade

inte en sekund

inte ett ögonblick

inte en enda gång

ALDRIG trodde jag

annat

 

 

så nog tänker jag 

på Dig

ibland...

 

 

 

(fast DET skulle jag aldrig erkänna)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-01-11 04:45



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Finstämd dikt.Skön att läsa.
Skönt berörande.
Kram TBG.
2018-01-16

  Leo Rudolphzon
I hjärta finns de
En röd linjer
Till minnen

Snyggt fångat
2018-01-15

    Peter Söderqvist
Texten belyser hur relationerna ekar i tiden.
Jag tänker på minnets roll.
Fint och känslosamt skrivet.
2018-01-12

  Nils-Robert
Så vacker kärleksförklaring som slutar i moll.
2018-01-11

  Anna*
Underbar text om livets vändningar och kast. Applåderar
2018-01-11

  M:tin
Rörande ord!!!!!!!
2018-01-11

  Carl Mikael Fäldt
Att skriva ut sina hjärterötter kan nog bara poeter göra!

Riktigt vackert skriftat,med sans och balans i en vacker dans!


2018-01-11

  Fem hjärtan VIP
Så kan det kännas ibland .. Vackert fångat!
2018-01-11

  aol
Så vemodsvackert strålar minnet så berörande rakt från hjärtat skaldat.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP