Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever in love

You can take away
All that you gave me
But my love Will stay
I Will never be free

I tried my best
To be good to you
But you need rest
So what can i do

The emptiness inside
Disappeared with you
It didnt only hide
I swear thats true

But you dont need me
I cant ever be enough
So just let me be
Even if it Will be tough




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-28 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever