Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i hösten


Natten en kopia


Morgonen rinner långsamt till

Morgonen ska leda till en dag

När ljuset kom där först vid ca kl ett
så natten satt länge kvar

Allting händer där emellan

Under en dag mellan nätterna




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 433 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-09-30 00:18



Bookmark and Share


  aol
Tänkvärt känner en stark känsla,
2017-10-26

  Blått Norrsken VIP
Spännande skrivet som sätter igång tankar.
Som du skriver
"Allting händer där emellan"
Under en dag mellan nätterna "

Dessa ord känns kluriga och mystiken kring orden blir mer påtaglig.
Snyggt skrivet!!!
2017-10-26

  H.C.B
ibland är det bättre att ränka på timmar än att tänka på dygn =)
2017-10-22

  ULJO
Fint och tänkvärt
2017-10-02

  Anya VIP
Mycket fint. Känner igen mig i känslan. Tycker särskilt om:
"så natten satt länge kvar "

Jaa precis så!!!
2017-10-02

  Salvation Pepper
"Morgonen rinner långsamt till"

Fint.
2017-10-01

  Lars Hedlin
Mellan Sömn och vakenhet och mellan dröm och verklighet
2017-10-01

    ej medlem längre
Vackert bäddar du in dagens alla känslor och förväntningar.
2017-09-30

  överlevaren VIP
Mellan ljus och mörker....livets händelser!
2017-09-30

  Fem hjärtan VIP
En text som är möjlig att tolka fritt.. Smart och intressant...!
2017-09-30

  Marita Ohlquist VIP
En intressant och spännande text som ger utrymme för olika tolkningar!
2017-09-30

  Peter G VIP
"natten är dagens mor" var det någon som skrev, men är tanken att den ena natten är en kopia av den andra eller handlar det om ett skeende som upprepas varje natt? eller är natten en kopia av något helt annat?
Natt och dag är ändå varandras kontraster men så otroligt sammanflätade, natten smyger in, precis som gryningen och de byter av varandra på ett försiktigt vis.

En klurig text som sätter fart på fantasin!
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"