Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nötskriketid

 

 

varseblir efter vägen

slingor i dimma

ögonblickens dagrar

bilder ur nu

kommer rasande

 

min tomhet färdas

i all drömskas hast

förbi och förlorat

 

ur intet manar änglarna

Var inte rädd

 

min andning lugnas

sakta spricker himmelen

solen bryter igenom

en farled utan frågor

mysterium väntar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 14:55



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Jag tycker verkligen om din dikt.
Väldigt vackert skrivet.
2017-10-05

  Lena Själsöga Keijser
det är
kan
ske
i dimman
synen
hörseln klarnar

fint målar du denna farled
2017-10-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Livet är ett mysterium vi aldrig till fullo kan förstå !
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg