Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar...

Är bränslet i våra liv, hoppet som lämnar en sist...
Bästa som finns, vackraste som skapats för var och en...
Finare än så kan det ej bli...
Berusnings kärl, som vi alla förtär...
Små som stora i alla världens hörn...
Sjuka och gamla..
Det för oss alla tillsammans...
Berusande vacker global tanke...
Att hoppet är det sista som lämnar människan...
Oavsett vilken position man är i livets stund...
God natt...


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-02 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden