Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säker på skäret...

- Det talas om dig min sköna!
Håller du mest till i det gröna?
- Nej då inte alls!
På isen görs min vals...
Därför kallas jag för: SKÄRBÖNA!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-03 07:16



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Roligt.Hoppas valsen var tillsammans
med en skärkarl.
Kram TBG.
2017-10-03

  Solstrale VIP
Du ör så otroligt rolig fyndig och fransig samt myndig i ditt soliga sätt får du allt rätt... Du bygger glädje och förundran i dina rader, man blir så glader! Tack!
2017-10-03

  limerick
Yndigt fyndigt som nog dansken hade sagt!
2017-10-03

  ULJO
Den bästa jag läst på länge. Bokmärke
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt