Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att andas...


Vem är jag?

Tystnaden - Larmet
Mötet - Ensamhet
Mysteriet tätnar
Vem är jag?
Speciell - Ointressant
Luften är fylld,
Men tom.
Är jag ett tomrum?
Luft fyllt av liv
Livets ande
Andas ut och in
Utan mig kan ingenting leva
Tomrum, ett namn, som luft
I dina lungor
Träd, där fåglar bygger bo
Jag är luft
Vinande, ropande vind.




Fri vers av 1001
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-21 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001