Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hösthaiku från 2009


haiku på stranden

 

svartvatten skapar

älvfårans dubbla världar

 

svanpar klyver den




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-03 23:37



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Elegant!!
2017-10-05

  Syrran77
Svart och vitt i skön kontrast.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg