Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker behövs för ljus

Om livet bara gick uppåt
Skulle vi inte glädje känna
För att njuta av ljuset
Måste vi låta oss brännas
Utan sorg och smärta
Skulle vi inte alls förstå
Utan ett brustet hjärta
Skulle vi inte lyckan få

Allt som sker med oss
Betyder mer än vi kan tro
Det tar tid och ork
Att låta lyckan gro
Det blir aldrig försent
För ett lyckligt slut
Om vi bara ur mörkret
Kan finna vägen ut





Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-05 08:21



Bookmark and Share


  Moirin
Insiktsfullt!
2017-10-11

  mickech
Så sant, som Laleh sjunger just because there is dark doesnt mean there is no colours.
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever