Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Höst-tröst

 

 

Löv som dinglar,
löv som singlar
i en yster dans.
Vind som viskar,
vind som piskar
någon annanstans.

Fåglar sjunga,
fåglar gunga
på en liten gren.
Om jag hitta,
vill jag sitta
på en vacker sten.

Sköna skogen
som så trogen
alltid finns för mig.
Träd som susar,
ån som brusar,
en och annan stig.

Rävar tjuter,
själen njuter.
Vad kan önskas mer?
Haren skuttar,
duvan kuttrar.
Läkedom det ger.

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 755 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-10-06 15:48



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så härligt inspirerande och välskrivet därtill!
2017-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik på hög nivå!
2017-10-22

  Ingemies. Blandning
Mycket fint skrivet. Kul att läsa
2017-10-20

  dansamedvargar
Strålande bra skrivet!
Och sant med :)
2017-10-12

  överlevaren VIP
En fröjd att läsa!
2017-10-12

  StinaJ VIP
Väldigt bra skaldat i ord och rim.
2017-10-09

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2017-10-08

  walborg
Bravo för rim och rytm!
2017-10-07

  Lasseman VIP
Wow så bra du skriver detta med rim.. så det känns, bra där, åh vad jag älskar texter om moder natur.
2017-10-07

  Anya VIP
Tänker på Britt G Hallqvist när jag läser. Fint.
2017-10-07

  Rise Little One
En vacker ordtavla om naturen!
2017-10-07

  Fem hjärtan VIP
Härlig rytm i din vackra naturdikt/sång!
2017-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart rimmad höstvisa i naturlyrisk skepnad.
2017-10-07

  Jan Widströmer VIP
Nästan klassiskt visaktig men med oväntad blandning av presens och infinitiv i rytmisk harmoni. Förtjänar en melodi.
2017-10-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint! Naturen är bäst.
2017-10-07

  Niliboy
Å va fint, odlar själen det är skälen!
2017-10-07

  Olof Lagerhorn VIP
Hösten fångad i mjuka, vackra och virvlande bilder! Ett fint foto.
2017-10-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin lovsång till naturen med skön rytm.
Glad höst! TBG.
2017-10-06

  Palett
Härliga bilder från hösten !
2017-10-06

  aol
Så fin höstdikt till så fin bild,
2017-10-06

  Salvation Pepper
Små sagolika och vackra scener.
2017-10-06

  Bibbi VIP
Å så fint.
2017-10-06

    ej medlem längre
Underbara ord om hösten den fina.
2017-10-06

  ULJO
Naturens under, terapi för själen
2017-10-06

    ej medlem längre
för stunden
har försökt allt
kram
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP