Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att denna tillvaro och existens verkligen finns ... och inte blott är någon efterhandskonstruktion av något jag tror att jag minns ...


När livet är så som vi vill att det ska va ...

... när det verkligen gäller ...

är det som
när vi

våra tårar fäller
tillsammans 
och eller
var för sig

och skratten
vilka njutningen
vår älskog
skänker oss om natten

Det handlar inte om
ett antingen eller
utan såväl
våra
tårar som skratten
är som det ska va

när livet och kärleken
känns så där 
innerligt 
sinnligt
och
fullständigt underbar ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-09 06:19



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så fint om samhörigheten..
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP