Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängeln

Det bor en ängel i mitt rum
Som vakar över mig natt som dag
En beskyddare som inte syns
Men att hon finns det vet jag
För när det onda tränger på
Hjälper hon mig att bli trygg
Och när tårarna sakta faller
Så smeker hon min rygg

Jag vet vem hon är
Och varför hon är här
När ensamheten tränger på
Och när ingenting vill gå
Utan henne finns inte jag
Hon är mitt hjärtas varje slag
Hon tar mig upp när jag fallit ner
Hon ger mig styrkan att orka mer
Hon älskar mig när ingen annan finns
Och det är med glädje jag henne minns




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-09 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever