Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljudlös fågel

När det regnar i höstsolens sken,
och blåser vindstilla vindar,
landar en fågel på avbruten gren
och sjunger ljudlösa toner.

Den sjunger om färger vi inte kan se
om dofter vi inte kan känna,
En fågel som flyger med brutna vingar,
en ljudlös fågel på avbruten gren.





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-09 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP