Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vet att vi mött den äkta kärleken när vi blir nyförälskade i varandra igen och igen och igen ... ... varje dag ...


Om att bli förälskad igen och igen och igen ...

Ett vackert och synnerligen berörande flöde 
jag nyss läste av Paullina vilket jag kommenterade 
men kände att kommentaren var en text i sig
som jag vill dela med mig av till fler... 


För mig är den där kärleken
jag så ofta talar om 

kommer infinna sig i mitt liv
när den dig som är ämnad för mig 

äntligen kommer ... 

... en kärlek som får mig 
och den jag älskar 
att bli förälskade i varandra varje dag ... 
på nytt ... 
igen och igen och igen ...
långt bortom 
den sjätte , sjunde och x:te gången

- Där en gång inte gör den föregående gången lik ...

... utan varje gång är unik 
och lite bättre 
och njutbarare 
än gången innan ... 

Lite av det där när man säger 

- Jag älskar dig 
lite mer idag än igår,
men mindre
än vad jag kommer 
att älska dig imorgon ...

 

 

______________________________

Publicerad tidigare här i maj 2012
Tyvärr finns inte användarnamnet Paullina kvar längre
men flödets förmedlade innebörd och mening som kommentar
klarar sig rätt väl i sig oavsett ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-09 21:08



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lovely ! men det är det där slitsamma av att man måste hämta sig emellan varven ungefär som efter en fylla.
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP