Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens vindars färg

Hur skönt att se
Alla toner av rött
Kärlekens färg
Uthällt och strött
Löven på marken
Sparkar undan
Fyller på
Hur friskt att andas
Raskt att gå
Stängde locket
För det gamla
Öppnar brunnen på nytt
Hör musiken i parken
Höstens melodi
Det blåser en dans
Ett virrvarr av löv
I regnet som flytt
Skönt vara fri









Fri vers av Sommarina
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-10 22:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Vilket flyt !
Du måste bli, vara en flytande författarinna wow !!!
2017-11-03

  Fulbergarn
Udda flyt i mina öron
2017-10-11

  Bo Himmelsbåge
Vackert höstfoto!

Härlig färgsprakande höstdikt
där alla sinnen aktiveras;ögat, örat
rörelsen o känseln! Allt skönt rimmat!
Underbart!
2017-10-11

  Anya VIP
Härligt möta hösten i sådan frihet. Bra!
2017-10-11

    ej medlem längre
Känner glädje och styrka i din fina dikt.
2017-10-11

  ULJO
Gillar din gestaltning av höst
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina