Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESENÄREN!

Så gjorde du vad alla förväntade sig.
ALLA UTOM JAG!

Såg nog det jag ville se.
Inte det du ville.

Såg resväskan som stack fram under din säng.
Vågade inte fråga varför den fanns där.

Kanske det är bäst att inte ta avsked, det gör ont!
Nu önskar jag dig lycka till, vart du än är på väg.

Själv promenerar jag omkring i höstens kulenhet.
Det prasslar i löven och ändå är inte livet alls vad det varit.





















Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-11 12:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en relation som inte var som den borde!
2017-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
En taxt som
i en tar och far
och dess svar
hänger i en kvar...
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP