Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lagkunnig man...

I en butik gick en liten kis
han såg sig omkring på alla vis...
- Har du kommit bort
- Det har ju min eskort!
Tappat bort mig! DE ÄR PÅ HAL IS...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 18:39



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Frambringar leende
2017-10-12

  ULJO
Rolig limerick
2017-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Ler, smackar med tungan och glömmer bort min plats på kuskbocken. Varför fyra förspända hästar drar till väders och passerarar ett par stjärnbilder på sin väg över himlen likt i boken 'Öknens ande' av Karl May.
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt