Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan aldrig bli som förr, det kan bara bli som imorgon

och det kan aldrig bli som förr
inte ens armbanden hjälper nu
eller kladdkakan eller bakfyllledagarna
och vi kommer aldrig att sepereras från varandra
inte ens han kan ta mig från dig
för jag kan inte krama någon annan som dig
och jag kan inte falla över kanten när du inte är med
och du säger det var bättre förr
men det var aldrig så vackert som på korten
verkligheten var förvrängd
men älskling, det var nog vackert trots allt
allt från kaos till lugn, från skönhet till trasighet
och vi var aldrig svagare än när vi var starka tillsammans
det var ju svagheten som gjorde oss starka
och det kan aldrig bli som förr
vi kan inte längre älska dem som aldrig ville ha oss
jag fick slå ett extra slag
medan du fick stå över ett
det var det som skiljde oss åt
nej inte ens festerna hjälper nu
men ensamheten förde oss till varandra
och en dag kommer jag stå där i solen och vänta ensam på dig igen
för det finns inget du och jag längre
det finns bara vi




Fri vers av caveman
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-29 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman