Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE!

Kom, lyft blicken mot solnedgången.
Kom, sitt här nära mig.
Kom, låt oss minnas allt det fina vi upplevt.
Kom, jag vill krypa in i din famn.

Kom min äskade!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 12:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2017-10-18

  thyra
Värmen genomsyrar dina rader! Fint!
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP