Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten vaknade


böljande moln formades
visade en annan slags skepnad

hjärtat rusade upp och ner
likt höga och låga vågor

vinden smekte passionerat och varsamt
följde varje steg hon tog

fåglarna flög fram och tillbaka
sjöng i förbifarten

natten vaknade
sträckte ut sig långsamt
viskade om andra världar




Fri vers av Classico VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-15 18:40



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En fin text med många metaforer och möjligheter till tolkningar
2017-10-16

  DavidM VIP
Sköna rader att läsa, stor rymd i slutstroferna också.
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP