Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan Google, kan ju vi...

Sverker Olofsson sa i P1
att skriva brev
är ju omodernt nu...

Jag tror Google hörde hans röst
så till tröst för oss som fortfarande
skriver brev med penna i hand...
Så har de i sin senaste vinjett med
en man som skriver för hand
och man ser att han håller i
en fjäderpenna minsann...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-16 09:08



Bookmark and Share


  limerick
Du är nog välkommen i pennklubben!
2017-10-19

  Rise Little One
Det är mysigt att kunna skriva brev för hand <3
2017-10-17

  Eva Langrath VIP
Fin lovsång till pennans försvar
2017-10-16

  lodjuret/seglare VIP
I radio syns pennor föra ett som så tillbakadraget liv. För att ändå göra väsen av sig hörs då och då raspet från en och annan långsträckt kropp. Ibland dock tagen för att vara ljudet av en klösande klo från ett kattdjur eller en stols ben då en då en sådan dras ut eller in. Även en sällan använd tuba sägs stundom kunna åstadkomma ett snarlikt ljud då de släpas fram, blåses i eller drages i som av plötslig lust eller vånda.
2017-10-16

  ULJO
Pennan fortfarande gångbar är
en vän att hålla kär
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt