Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara allt... den enda...

Du tror inte att jag vet,
du tror inte att jag förstår.
Men jag genomskådar dig,
din blick säger allt du inte vill,
att jag ska veta.

Du drömmer om att vara någon annan,
du drömmer om ett helt annat liv.
Du är min bästa vän,
men du ljuger för mig.
Du tror inte att jag vet.

Det är inte hos mig du vill vara,
du är här för att du är trygg.
Du är här för att du vet att jag aldrig
någonsin skulle såra dig.
Du vet om att jag aldrig skulle
trampa på dig.
Att jag aldrig skulle strö salt över dina öppna sår.

Men jag vill inte ha det så här längre,
jag vill att du går.
Jag vägrar bara vara din trygghet,
jag vill vara mycket mer.
Jag vill vara allt.
Den enda.

© Brown
Copyright 2002




Fri vers av Lene
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-10-02 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet