Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väv av drömmar

En vävstol i rummet
den för mig till ro
och minner om natten
vid drömmarnas bro

Den väver så vackert
mig in till sömnens värld
och låter mig få sova
så tryggt på nattens färd

En stjärna i natten
den ger mig sitt ljus
och leder min färd
till drömmarnas rus

Jag drömmer i bilder
som dagen har givit
om ord ur en tidning
som någon har skrivit

De själar jag mött
får liv på natten
minnen och händelser
så klara som vatten

Jag drömmer att kärlek
mig stilla berör
den del av mitt hjärta
som är så skör

En vävstol vid sängen
den väver min dröm
jag sover behagligt
en nattsömn så öm

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 493 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-19 09:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och behagligt...ger en skön känsla...
2017-10-21

    ej medlem längre
Snyggt med fina rim..
2017-10-21

    ej medlem längre
Den vävstolen vävde en vacker dikt
åt dig !
Mycket bra !!

2017-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Du väver en färgrik trasmatta av livets händelser, som blir drömmar på natten.
2017-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Väven känns så himla bekant, gör den mig därför också till fjant? Drömmer om natten o även dagen, känner mig ibland så bedragen, slut är den abrupt likt en ordlös slant.
2017-10-19

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker väv med många fina inslag i varpen!
2017-10-19

    ej medlem längre
Vilken vacker väv av ord och drömmar! :-)
2017-10-19

  överlevaren VIP
Trådar av drömmar förgyller livets väv!
2017-10-19

    ej medlem längre
Orden väver känslor som går rätt in i hjärtat.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO