Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ikväll är bara en sådandär hundra cigaretter och inga farväl

 

där sitter du och idisslar förnöjt

efter att ha fått

svar på tal

äntligen

 

för ibland når vi till

att alla är lika

 

du talar

om att vad du säger nu

inte betyder

att verkligheten krossade

dina drömmar,

och det vanliga tjatet

 

jag säger \'vilken fin kväll

men bara en penna\'

 

hämtar en ny

och tänker

som leonard sjunger,

visst \'there´s a law, there\'s a land\'

 

men låt oss stjälpa inatt

och ställa tillrätta

det där med guds piss

med våra skratt

 

och jag ser dina gluggar

när du ler sådär knäppt

 

ikväll är bara en sådandär

hundra cigaretter

och inga farväl

 

du vet, gud kissar nog knappt

om ingen vill se

och det där med hans väder

luktar smultron på ett strå

 




Fri vers av molly crayons
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-05-30 02:35



Bookmark and Share


  mariann
"ikväll är bara en sådandär hundra cigaretter
och inga farväl"

En mening som känns igen och berör.
Men hela dikten slukar jag.
2006-05-30

  Tvillingsyster
Jaa..... jag vet inte ens vad jag ska säga, utom... du skriver så perfekt. Så enormt... jag vet inte ens. Du måste ge ut en diktsamling! Jag tror inte det finns nån som skriver som du. Dina ord är helt magnetiska.
Tack!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons