Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är det alltid sommar

I Valencia bor vi nästan grannar
träffar på honom i mataffären
kysser honom hejdå utanför min port
går till universitet tillsammans

Vår första kyss var i havet
jag var osminkad och han hade röda badshorts
vågorna var så höga att vi slogs omkull
gång på gång




Fri vers av artaug
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-20 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug