Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl-stånd och motorstyrka




Han bar på världens vackraste
och sexigaste navel med tillhörande
Kropp samt var stolt ägare till
ett rejält slanggurke fordon

Men att den sistnämnda hade
Uppumpningsbara erektions
problem och att det inre drogs
med psykiska skavanker


Det gjorde inte så mycket
För det mesta förtas ju av
en vacker underskön yta

Mot
ett brådmoget djup.

Här i tillvaron
för de allra flesta

Det är väl därför
Det ser,ser,ser ut
som det gör. ..?

Med snygga karosser
Och rostiga motorer

Till salu i den vackraste av
"Dejting" marknadsvärlden. ..











Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-21 14:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
PÅ kornet taget, om dagens verklighet, där utsidan verkar betyda mest.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP