Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet åt alla att leva ...


Morgonståndets rodnad

Morgonståndets rodnad gör mej blyg av längtan
Jag vill ut och möta livet
Inte sitta här likt instängd i en påse
Låt mej leva i frihet tills jag dör
Även om mitt liv är kort




Fri vers av Jack_iX
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-05-30 09:00



Bookmark and Share


  Cris
Hm.... titel och första rad kan man fundera fram och tillbaka på
och rodna själv :-)

men det var en fin innebörd i din dikt som rymmer
mycket spritt i benen och längtan ut i friheten
2006-05-30

  prinscess VIP
den här tycker jag var jättefin
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX