Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål!

Skål för gamla, lojala och svikna kamrater!
Skål för prövning och osagda kval!
Höj glaset för skitstövlar, svin och pirater!
För leda, tristess och omöjliga val!

Skål för fallna kämpar och väntande strider!
Skål för försoning och nostalgins fred!
Höj glaset för rastlöshet och väntans tider!
För vår levande likfärd på vindlande led!

Skål för ingen av oss förtjänar kärlek,
Vi får den ändå eller ingenting alls!
Skål för ensamheten och svidande smälek!
Drick ur min vän, fyll din brinnande hals!




Bunden vers (Rim) av Skogens Drottning
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-24 20:25



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jamenvisst, det här är rakt på utan krussiduller! Pokulerandets charm!
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Skogens Drottning
Skogens Drottning