Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som jag delar upp i två texter ... Detta är den första ...


Var rädd om ditt liv ...

... och alla dem
du älskar och bryr dig om ...

Ty du vet ej
hur länge du 
får njuta deras närvaro
i ditt liv
och ej heller
hur länge du får
vara en del
av deras liv ...

 

 

 

________________________

Publicerad tidigare här i juni 2012
Den kompletterande texten återpubliceras
inom kort efter denna ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-25 20:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Begränsad är vår tid.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP