Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelförlustelse...

- Vad håller du på med nu Pär?
- Jag gör ju som alla andra änder här...
Du ser väl så klart
ju allt omedelbart...
Just nu pågår and-akten, den där!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 838 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-26 10:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den var så het jag tog på mig solbrillor och grillvantar för att skriva svar till! Roligt!
2017-11-07

    ADI Nehlin
Underbar!
2017-11-05

  aol
Hahah ja tack för den,
2017-10-28

  ULJO
Humor i djurriket. Härligt
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt