Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dejtingpoesi är det värsta jag vet


Jag har svårt för översexuella feminister med ögonskugga, men dejtingpoesi är det värsta jag vet. Det blir patetiskt när analfabeter försöker bygga relationer genom dysfunktionella dikter.

Kanske verkar det småaktigt, jordklotet är mera än verser om sex och rosenblad, ändå får jag ångest av människor som fastnat i dagismentaliten. Dikter har inte lika värde, människor är sjukt olika.

Hallå, nu står en feminist i träskor utanför mitt fönster och är skitförbannad. Hon har tydligen blivit uppvaktad av en amatörgreve som rimmar om hur fina alla utan kostym kan vara.

_________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-27 18:07



Bookmark and Share


  Ric
Hahaa. Jag skrattar så jag dör här. Helskön text.
2017-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir med klös!
2017-10-27

  Staffan Nilsson

Som vanligt välskriven vers av dig och dessutom rolig.
Och som du vet finns också översexuella män som skriver dejtingpoesi ...

2017-10-27

    Sefarge VIP
Riktigt braa
Satirrulltårta
Att inmundiga
Till Fredags o
Helggodiset.
Topp!
;}


2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP