Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De åren...

Skratten..
Pirr i magen, vad beror de på...
Är det dåligt eller bra?
Stunderna...
Undran om livets stora...
Drömma sig iväg, längta hem...
Stunderna som formar en bit för bit, tiden som aldrig tar slut...
Höga toppar, djupa dalar...
Lugnet före stormen, solstänkta kobbar...
Inget är omöjligt, allt är framför mig att skåda och beskådas...
De åren, ibland ger mig glädje idag att våga steget ta tag i det som ibland är motigt...
Djupa dalar, höga toppar...
Ännu starkare och klokare tar man sig igenom...
Älskar de åren...
Som bit för bit, då grunden skapades i en...



Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-28 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden