Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

empatilösa änglar kan aldrig smyga



Det känns som om det är bestämt att vi ska våldta varandras psyken, kränka varje millimeter tanke innan det upphör. Vår besatthet värker under skinnet och förtätas i närheten av hjärtat.

Idag har vi puls, igår låg vi utmattade och räknade andetag. Minnet av vad som hände är bleknat, men jag vet att solen trängde mot sol och förmörkelsen var total när vi grät.

Du biter sönder kyssen. Jag slår ner himlen, och utanför fönstren rusar andra människor mot fördärvet. De är fartblinda i ensam stress, men då vi förlorar kontrollen är vi detaljerat hänsynslösa av kärlek.

_______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-30 15:29



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbar!!
2017-10-31

  Night Soul Woman
Japp fint skrivet men jag känner inte igen diktens känsla jag få läsa den nån annan dag
2017-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken-reflektioner om människan i dagens samhälle, som alltid i bra prosa.
2017-10-30

    ej medlem längre
Insiktsfull och mycket välformulerat,
kanske är den här texten en aning för bra att vara här.

(En alternativ underrubrik skulle kunna vara.
empatifulla änglar finns inte längre, de upplöstes av tårar och blev till döda havet.)
2017-10-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som från en "ordpalett" målar du rätt precist så att nästan varje mening blir en tavla.
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP