Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Orchard Green







Ett äpple i taget
faller tystnaden
över Orchard green

min längtan är ett höstlov
och fåglar i hemlandet

Som jag har letat
efter dig! och fallit
mot Orchard Green

i sagan mellan oss, på en bar
i en park - Chinatown är ett ödeland

för vi är lite du och jag
som i en film
i Orchard Green

- du drar jackan tätt intill dig
och plockar upp äpplet

Jag har sett detta
gång på gång
...i Eden Green

och nu vill jag Aldrig släppa dig igen
Den första snön - mot din syndfulla hud








Bunden vers av jimmy welleby
Läst 678 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimmy welleby
jimmy welleby